Etablera din expertis

Världen är redo för dig 

Mindboozt hjälper dig som är expert inom din niche öka din synlighet, bygga ditt varumärke och trovärdighet med en bästsäljande bok på 90 dagar eller mindre!

Välkommen till Mindboozt! 

Mindboozt Publications hjälper inspiratörer, coacher och föreläsare etablera sin expertis. 

 

 

Vi är med dig från första sidan till färdig bok som når tusentals läsare världen över. Vi coachar och hjälper dig med smart marknadsföring, försäljning och synlighet. 

 

Hos oss får du fördelarna från ett traditionellt förlag och det bästa av ett hybridförlag.  Vi är specialiserade på att lyfta fram författare och böcker som håller hög kvalitet och har förutsättningar att bli framgångsrika. 

 

Din bok är unik och ditt budskap behövs. Vi vill se till så att det blir självklart för dig att nå fram till alla de människor som just du kan inspirera med din bok. 

 

Kontakta oss idag för ett individuellt utgivningspaket som innehåller exakt det du behöver för att nå dina framtida läsare. 

 

Camilla Gyllensvan

DIGITAL UTGIVNING

E-bok & Ljudbok

BOKPAKET

Flexibilitet & Kvalitet

TIPS FRÅN COAHEN

Din Bok På 90 Dagar

Nytt hos oss:

Böcker som stärker ditt varumärke

Vi är med dig från första sidan till färdig bok. 

När du investerar i din bokutgivning ingår ett helt team som säkerställer att ditt budskap återspeglas i text, form och design. 

Marknadsföring som syns

Med smartare strategier kommer du öka din synlighet online, nå fler läsare och därmed öka din försäljning. 

 

Boka ett möte direkt! 

Världen är redo för dig. Ta steget och kontakta oss direkt. Med våra metoder kommer du kunna skriva din bok, sälja den till fler och etablera din expertis. 

Möt några av våra experter:

Före detta elitfotbollsspelaren som skrev en bok om hur du vinner den mentala matchen. För Freddie är frihet viktigt och därför valde han professional-paketet som bäst lyfter fram hans kunskap. 

Freddie Roth

MV-1

Nina har skrivit om sin resa till att leva ett liv i frihet.  Tillsammans med en av våra författarcoacher har hon skapat en bok som väckt stor uppmärksamhet i media och bland läsare. 

Nina Berg

Coach

Daniel är ekonomen och företagsledaren som vill leva livet fullt ut. Daniel och hans sambo skrev en bok tillsammans. De vill visa att det alltid finns en väg framåt. Boken har tack vare smart online marknadsföring redan fått uppmärksamhet även om releasen beräknas sommaren 2020- 

Daniel Assarsson 

Slipp.se 

© Copyrights by Mindboozt Publications. All Rights Reseved.