Vi vill hjälpa dig dominera din nisch och bli en eftersökt, känd, väletablerad expert!


Skriv en bok om din expertis!

Drömmer du om att skriva en bok fast inte riktigt vågat eller orkar?

Du är verkligen inte ensam om det. Vi på Mindboozt är så innerligt trötta på att se fenomenala talanger med stor potential, bara förbli en i mängden av hoppfulla coacher, föreläsare och terapeuter som aldrig riktigt själva förverkliga sina stora drömmar.

Men du vet ju egentligen redan att du kommer inte bli en av alla de som ångrar allt de inte gjort, utan du har faktiskt bestämt dig för att synas och bli känd inom din bransch. Det är hög tid att du gör slag i saken nu. Mindboozt has your back!  

NÅGRA AV VÅRA NYASTE FÖRFATTARE: 


 

Med teamet på Mindboozt Publications vid din sida och allt vi kan hjälpa dig med, kan du nå ditt mål och publicera din bok, precis som de här andra författarna. 

Cecilia Korp 

Anna Karolina Larsson

Helena Hellström

Camilla Gyllensvan

Freddie Roth

MIchael Wolde

Martina Vallerius

Jonas Gustafsson

THE MINDBOOZT ADVANTAGE

Har du bestämt dig för att ge ut en bok?

Då har du kommit helt rätt! Mindboozt Publications har som mål att tillsammans med våra författare, inspirera och utbilda tillräckligt många människor för att göra en positiv skillnad i världen. 

 

Tillsammans är vi starkare. 

 

Genom att publicera med Mindboozt Publications så får du styrkan hos ett förlag som delar dina värderingar.

 

Vi vill dessutom att du ska sälja riktigt många böcker och nå ut till så vida kretsar som möjligt, därför samarbetar vi med flera experter som underlättar alla steg i hela processen (från bok till väletablerad och känd expert). 

TIPS FRÅN COACHEN


 

Mindboozt Publications söker dig som vill vara med och tävla med ditt bidrag till samlingsboken med projektnamnet ”Tips Från Coachen”.

 

I boken Tips Från Coachen kommer du få möjlighet att bidra med din expertis, din kunskap och dina bästa tips för att coacha och hjälpa människor framåt. Att vara med i denna bok är ett sätt att visa din expertis och varumärke samtidigt som du slipper skriva en hel bok själv. (Dessutom sprids din bok även utanför dina egna kretsar.)

Klicka på knappen och fyll i din kontaktinfo så får du genast mer information! 

LJUDBÖCKER

Gör din röst hörd!

Eftersom vi vill att du ska ha ökad spridning på dina böcker så att du når ut och kan etablera dig som given expert inom just din nisch, snabbare än annars, så samarbetar vi med Nordens modernaste ljudstudio. 

 

Ljudböcker blir allt mer populära och är ett självklart format för din bok. Alla ljudböcker som ges ut med Mindboozt publiceras på Storytel och Nextory. 

 

ONLINE MARKNADFÖRING


 

Vi vill inte att du ska bli en i raden av alla dessa utomordentligt duktiga coacher och thought leaders som trots att de har skrivit en bok, ändå förblir en välbevarad hemlighet. Därför har vi sett till att vi även kan erbjuda dig hjälp med all online marknadsföring av din bok. Oavsett om du vill göra det mesta själv (men inte riktigt vet hur) eller om du vill att vi gör allt åt dig, så har vi en lösning på detta. Du kommer se exakt hur och vad, när det blir dags för dig att välja vilket bokpaket du vill investera i, då marknadsföringen (förutom det vi redan gör som en del av alla bokpaket) kommer finnas med som ett tillval. 

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM! 


Du är i goda händer tillsammans med oss. Från första bladet till sista sidan och vidare ut i världen. 

© Copyrights by Mindboozt Publications. All Rights Reseved.