Av Anna karolina Larsson

Skaparglädje

Jag älskar att inspirera människor och strössla skaparglädje runt mig. Jag tror att ju fler som använder sin kreativitet dagligen desto mer härlighet sprids vidare till omvärlden. Färgernas kraft får själen att dansa och hjärtat att sjunga, en vacker symfoni dit ord inte når.

Detta är en bok för dig som längtar efter att börja måla utan krav och få vara kreativ eller kanske behöver en kick för att komma igång igång och få mer tid till skapande i vardagen. Här är det fokus på det enkla för jag gillar enkelhet och det ska vara lätt att komma igång med uppfinningsrika idéer. Boken är uppbyggd på 30 dagar med dagliga tips och övningar som jag använder i mitt måleri för att det ska vara roligt, lekfullt och glädjefyllt.

Mer färg och kreativitet åt folket!

Författaren

Anna Karolina Larsson

Konstnären och inspiratören Anna Karolina Larssons stora passion är att kicka igång människor genom kreativitet. Hon älskar att gå utanför boxen och experimentera för att släppa prestationen som finns så starkt i oss. Att sätta sprätt på skaparglädjen och på så sätt höja livsglädjen och välmåendet är viktigt. Fokus är enkelhet – det ska vara kravlöst, lättillgänglig, tillåtande och roligt. Oavsett vad du har för hobby eller gillar att pyssla med så tror Karolina att det är väldigt viktigt att göra mer av det, att varje dag lägga en stund på det där guldkornet som ger livet extra mening.

Hon började måla 2005 och skulptera 2016, sedan första utställningen 2011 har hon deltagit i flera utställningar och event varje år. Förutom konstnärskapet arrangerar hon workshops för barn och vuxna, jobbar med skapande skola, inspirerar med videoklipp i sociala kanaler samt sänder ”Måndagar med Karolina” direkt från ateljén.

Så häng med på en 30 dagars kreativ utmaning och ge dig själv en boost! Alla kan skapa oavsett ålder!