DIN RESA till att bli en författare

Varje resa börjar med ett första steg, så även denna. Föreställ dig att du ska ge dig ut på din livs resa fast du saknar karta och kompass. Du tar ett steg och ett till. Vägen är krokig och ibland möts du av hinder. Lite så kan det kännas när du skriver en bok och ska publicera den. Kanske blir du osäker på om det är rätt väg? Och tankarna kan kännas lite läskiga.

  • Hur ska det här gå?
  • Vem kan hjälpa mig?
  • Hur ska jag nånsin klara detta?

När tankarna far iväg och frågorna blir många och stora är det en bra ide att överväga självpublicering hos oss på Mindboozt Publications. Vårt fokus ligger på att hjälpa och stötta dig som författare längs vägen så din resa att bli författare blir så mycket behagligare.

Vi arbetar efter en modell som gör det enklare att skapa en struktur för din bok och hur du lättare kan nå ditt mål.

  1. Din destination. För att veta var din resa börjar och slutar. Det är samma sak med att skriva en bok. Oavsett om din ambition är att publicera en bok för din egen skull eller om du vill bli vår nästa storsäljare så kan vi hjälpa dig så länge du vet din destination. Genom att ha en tydlig start och stopp kommer det vara enklare att hålla kurs samt undvika distraktioner. Är det så att du inte har en tydlig bild av den kan vi hjälpa dig att urskilja och skapa en stödjande struktur för ditt skrivande.
  1. Välj rätt GPS. När du valt vilket paket och de tjänster som passar dig bäst kommer du ha en tydlig struktur att följa. Du kan anpassa och designa så det passar dig och ditt varumärke på bästa sätt. Det här är ett viktigt steg och tveka inte att fråga oss om du har frågor om de olika paketen och vill jämföra så du får det bästa för just din bok. Du kan alltid lägga till och uppgradera ditt paket med mer lektörsläsning eller design om det skulle behövas efter vägen. Så snart du köpt ditt paket är du på väg att bli författare!
  1. DU är nu redo att starta din resa. Skicka in ditt material till oss och för det är dags att skapa din bok. Tillsammans med en projektledare så kan du vara säker på att du tar rätt steg i rätt tid för att du ska kunna få ett första korrektur i handen.
  1. Ta täten. Under denna resa är vi ett team och alla team behöver någon som leder vägen. Under hela denna processen är det du som författare som är teamledaren, du känner din bok och din publik bäst och vårt team finns här för dig för att din bok ska ha de bästa förutsättningarna. De kommer med värdefull input fast du behåller hela tiden kontrollen över din bok. Det är viktigt att du verkligen får den bok som du så länge drömt om att ge ut.
  1. Slutet på resan. Snart har du nått din destination och kan hålla din bok för första gången i handen. Du har lagt ner mycket tid och energi och snart är du framme. Efter att du gått igenom din bok och gjort alla ändringar och slutkorrigeringar är den redo att tryckas och du blir ÄNTLIGEN en publicerad författare. Så slut dina ögon en liten stund och föreställ dig den känslan, att du håller din bok i handen för första gången… Hur känns det?
  1. Distribution eller egen försäljning? Med Mindboozt Publications har du flera möjligheter att nå ut till publiken. Du kan välja att själv sköta all försäljning och du kan även låta oss distribuera din bok via våra leverantörer. Valet är ditt och med hjälp av våra marknadsföringstjänster får du en snabbstart i att sälja boken och börja få avkastning på ditt arbete.
  1. Du är nu en publicerad författare och med självpublicering tillsammans med Mindboozt Publications kan du vara säker på att din bok håller en hög kvalité du kan vara stolt över!

Välkommen till Mindboozt Publications