Våra fördelar att välja Mindboozt Publications för din bok

Undrar du hur det egentligen går till att ge ut en bok?

Då har du kommit helt rätt! Mindboozt Publications har som mål att inspirera och utbilda tillräckligt många människor för att göra en positiv skillnad i världen. Och det börjar med dig! Din kreativitet och din vilja att vara del av något större för att vi tillsammans kan göra skillnad.

Genom att publicera med Mindboozt Publications så får du styrkan hos ett förlag som delar dina värderingar samt andra fördelar du inte hittar hos andra självpubliceringsförlag.

 

  • Vi värnar om vår planet. Vi strävar efter att använda mindre papper genom att göra det mesta av bokens produktionsarbete över nätet och för utskrift använder vi Print-on-Demand (POD) utskrift som trycker en bok efter beställning. Läs mer om (POD).
  • Marknadsförings alternativ. Vi erbjuder smarta sätt att nå ut till en bredare publik med Pod, event och webinars tillsammans med andra Mindboozt författare.
  • Hög standard. För att säkerställa en hög kvalitet har vi utarbetat normer och kriterier som din bok behöver uppfylla för att erbjuda våra läsare den kvalité på böcker som de kommer känna förtroende för och rekommendera. Det säkerställer vår kvalitét och att du får ett erkännande för din bok. Betydande författarrabatter.
  • Du kommer att få volymrabatter på dina böcker, vilket i sin tur kan hjälpa dig att generera mer intäkter.
  • Behåll rättigheterna till boken. Vi köper aldrig rättigheterna till ditt manus, så din upphovsrättsskyddat material är ditt att använda som du vill. Vi förmedlar din bok via våra distributörer och återförsäljare.
  • Delaktighet. Vi är här för att hjälpa dig genom hela din publiceringsresa. Det innebär att vi stöttar, kommer med ideér och hjälper dig förverkliga din bok utan att pusha eller bestämma. Du har total kontroll över din bok från början till slut med Mindboozt Publications.
  • Tillgång till ett expert team. Genom att publicera med oss, kan du välja från våra professionella tjänster som kan hjälpa dig att nå dina mål. Du väljer bara de tjänster du behöver för din bok – inget mer, inget mindre.
  • Du kan läsa vad de andra författarna säger om Mindboozt Publications och ta hjälp av dem.
  • Bidra till en hållbar värld. Tillsammans med Mindboozt Publications kommer en del av överskottet av din bok gå till ett projekt som du själv väljer och kan stötta.

SÅ är du redo att ta steget och bli en publicerad författare?

Med teamet på Mindboozt Publications vid din sida och alla dessa fördelar kan du nå ditt mål och publicera din bok. Du kan komma igång redan idag genom att registrera dig här.