Anna Karolina Larsson

Konstnären och inspiratören Anna Karolina Larssons stora passion är att kicka igång människor genom kreativitet.

Hon älskar att gå utanför boxen och experimentera för att släppa prestationen som finns så starkt i oss. Att sätta sprätt på skaparglädjen och på så sätt höja livsglädjen och välmåendet är viktigt. Fokus är enkelhet – det ska vara kravlöst, lättillgänglig, tillåtande och roligt. Oavsett vad du har för hobby eller gillar att pyssla med så tror Karolina att det är väldigt viktigt att göra mer av det, att varje dag lägga en stund på det där guldkornet som ger livet extra mening.

– Själv älskar jag att gå in i skaparbubblan och stänga ute omvärlden en stund, det ger mig utrymme att få vara i fantasin med färgerna bortom alla begränsningar. Glöden i måleriet är variationen, jag gillar att vara ombytlig, testa nya tekniker och göra sånt som andra säger inte går, blanda motiv och färgskalor, ja göra det jag känner för just i stunden – säger Karolina. Med sin konst vill hon förmedla energi och kraft som lyser bortom verkligheten, där du har möjlighet inspireras till att verkligen känna och fyllas med solsken.

Hon började måla 2005 och skulptera 2016, sedan första utställningen 2011 har hon deltagit i flera utställningar och event varje år. Förutom konstnärskapet arrangerar hon workshops för barn och vuxna, jobbar med skapande skola, inspirerar med videoklipp i sociala kanaler samt sänder ”Måndagar med Karolina” direkt från ateljén.

Så häng med på en 30 dagars kreativ utmaning och ge dig själv en boost! Alla kan skapa oavsett ålder!