Camilla Gyllensvan

Camilla är coach, författare och ledarskaps utvecklare.

Sen 2006 har hon coachat och hållit utbildningar inom NLP, kommunikation och personligt ledarskap och numera föreläser hon även internationellt. 2012 startade hon utbildningsföretaget 4 LIFE Academy AB, som tillhandahåller internationellt certifierande NLP-utbildningar, lär ut coachning och arbetar med personlig utveckling. Camilla ser alltid helheten och arbetar utifrån att kropp och sinne samverkar för att uppnå ett optimalt resultat och liv i mer balans vad gäller tid, energi, pengar och relationer.

Camilla har gett ut flera mentala träningsprogram och skriver böcker om personlig utveckling. Hennes klienter kommer från hela världen, då hennes styrka är att arbeta med framgångstrategier för snabb och långsiktig förändring. Oftast behövs det bara några få sessioner för att hon ska lyckas skapa förändring för sina klienter där tidigare terapier och tillvägagångssätt inte fungerat.

Camillas coachning har NLP och personligt ledarskap som grund och det är stort fokus på att alla delar i livet ska bli tillgodosedda. Hennes klienter kommer både från företagsvärlden och privatmarknaden, vilket ger henne möjlighet att använda sin spetskompetens för att skräddarsy utbildningar och workshops som passar varje individuell klient eller ledningsgrupp. Med hela Sverige, ja, faktiskt hela världen, som spelplan lever och andas Camilla verkligen sin värdegrund, nämligen att ledarskap är för alla, därav bolagsnamnet 4 LIFE – Leadership is for everyone.