Helena Hellström

Helena Hellström är GLÄDJEEXPERTEN som boostar företag organisationer och privatpersoner!

Efter en utmattningsdepression hade Helena fullkomligt tappat glädjen i livet, trots att hon hade allt som ofta definierar lycka. Man, barn, hus, pengar, jobb, vänner osv.

Då väcktes en nyfikenhet hos Helena att lära sig mer om hur vi kan påverka vår psykiska hälsa & skruva upp glädjen i livet. I botten fanns en pedagogisk utbildning och vårdutbildning med inriktning mot funktionshindrade.

Helena hade uppmärksammat att barnen på de boenden hon arbetat hade en enorm kapacitet att skapa glädje i sina liv och hon började studerade dem och började utbilda sig inom personlig utveckling, psykologi, terapeututbildning, NLP, KBT, stresshantering, relationer runt om i Sverige & utomlands.

Hennes driv & passion för att ständigt hitta nya strategier, lösningar & verktyg för att öka glädjen & livskvalitén för sig själv och sina kunder är oändligt! För Helena är lyckan i att se hur en klient eller kund kunnat skapa en förändring i sitt liv så att den personen mår bättre och har en härlig inverkan på hans/hennes familj är magisk.

Genom att bidra till att människor tar steget från psykisk ohälsa till psykisk hälsa & ökar GLÄDJEN & livskvalitén skapar Helena impact och värde för sina klienter och kunder.

Hennes debutbok Självmedkänsla & Glädjeboost på 30 dagar är en inspirationsbok fylld med inspiration & tankefrön för att odla din självmedkänsla och glädje i vardagen. Perfekt om du vill ge dig eller en vän du bryr dig om en extra boost. De som tidigare provat Helenas 30-dagars upplägg har varit förvånade över hur deras mindset ändrats & hur de känt sig mer värdefulla & tillräckliga och skapat nya resultat i sina liv.

Vill du skruva upp kärleken till dig själv & glädjen i vardagen? Då är det här ett roligt inspirerande verktyg för dig! Vi önskar dig massor av glädje & njutning av boken. Du är den viktigaste personen i ditt liv! När du satsar på dig, om så bara korta stunder, så har du energi att bidra vidare till familj & omgivning.

Böcker

Självmedkänsla & glädjeboost

30 dagars inspirationsbok fylld med inspiration & tankefrön för att odla din självmedkänsla och glädje i vardagen.