Jonas Gustafsson

Inga drömmar är för stora för Jonas Gustafsson!

För Jonas är det viktigt att försöka leva som han lär. Alltså göra det som han brinner för och brinna för det han gör.

Jonas Gustafsson lever med en funktionsnedsättning som på ett aggressivt sätt bryter ner hans kropp. Han använder rullstol och personlig assistent.

– Många som lever med den här sjukdomen lever bara till de är 40. Jag är 39 och har förlorat flera av mina jämnåriga vänner.

I och med sin funktionsnedsättning har han ofta känt att han inte riktigt har fått den naturliga plats i samhället som han förtjänar, trots detta har Jonas hittat sin drivkraft och sitt sätt att leva. Han har både bestigit berg med sin rullstol och tävlat i Tough Race Sweden.

Skrivandet har alltid funnits med Jonas och fungerat som en terapi genom åren. I boken finns gamla texter som aldrig var tänkta att publiceras. Nu är de en del av Jonas sammanställning av hans tankar kring döden, meningen med livet och hur allt hänger ihop.

Med boken vill Jonas beröra sina läsare på djupet. Boken är uppdelad i korta kapitel och skriven på ett sådant sätt att den går rakt in i hjärtat. Evighetsmaskinen tar dig med på en oförglömlig resa genom ditt universum!