Martina Levinsson

Martina Levinsson är den kreativa entreprenören som brinner för att inspirera andra till att skapa sitt bästa liv.

Martina är konstnär med fokus på personlig utveckling, både sin egen och andras. Keramik och måleri är de uttryckssätt som är hennes stora passion. Martinas målningar är färgstarka och kraftfulla och upplevs vara målade i flera dimensioner. Hon målar från känslan istället för tanken, vilket gör att motivet växer fram under processens gång. I keramikverkstaden är det närvaron och att vara ett med leran som inspirerar. Martina håller även kurser, workshops och event i fritt måleri. I fritt måleri handlar det om att släppa loss kreativiteten med färg och form. Det är en personligt utvecklande process där ingenting är rätt eller fel. Det är istället glädjen att få uttrycka sig utan krav på prestation som står i fokus.

 

Martina levde sin vardag i ekorrhjulet, men kände att livet hade mer att erbjuda utanför bekvämlighetszonen. Hon kände att det fanns ett större syfte i livet än det som fanns inom ramarna, innanför den så kallade boxen. Hon började visualisera sitt liv och ta sig steg för steg mot sin drömbild av hur hon ville att hennes liv skulle se ut. En stor del av visualiseringen innebar att skriva ner sina drömmar och mål dagligen i en drömdagbok, för att ge drömmarna liv och näring. En av hennes drömmar har varit att driva det egna kreativa företaget med inriktningen ”Skapa ditt bästa liv”, vilket idag är verklighet!

I rollen som kreativ entreprenör har hon en stor frihet, vilket alltid har varit en stark drivkraft för Martina. ”Friheten att vara mitt sanna jag. Att ha modet och styrkan att vara mig själv i alla situationer och lägen. Att inte låta mitt ego – som står för rädslor och föreställningar – få styra mig”, förklarar hon.