För dig med färdigt manus finns våra standard paket

Är du redo att ge ut din bok?

Hos oss finns tre färdiga grundpaket* för egenutgivning av bok och e-bok samt ett paket för e-boksutgivning. Oavsett vilket paket du väljer ingår en personlig projektledare som guidar dig genom hela bokutgivningen, från att du skickat in ditt manuskript till dess din bok är publicerad och tryckt.. 

Alla våra paket är ”full service” vilket betyder att du gör det du är bäst på och vi gör det vi är bäst på. Din personliga projektledare kommer se till att din bok får rätt format och layout, du får också hjälp med att välja från våra standardomslag.

BASIC paketet är för dig som har ett färdigt manus och vill göra en enklare bok. Då ingår sättning av inlaga, omslagsformgivning och publicering av boken. Detta paket grundar sig i en standardbok, 14,8x21 cm, inbunden, 200 sidor (45 000 ord) på matt vitt papper. Önskar du något annat offererar vi det separat.

För dig som redan idag vill satsa lite mer finns vårat populära PREMIUM paketet. Den stora fördelen är att din frihet och flexibilitet ökar och du har möjlighet att utforma din bok efter dina egna önskemål.

För dig som vill satsa stort från början finns vårt paket PROFESSIONELL. Detta ger dig full flexibilitet och möjlighet att utforma och anpassa din bok helt efter dina önskemål. Du får en egen landningssida inför boksläpp, så redan innan du fått boken i din hand kan du börja sälja din bok. Du blir som författare presenterad på vår hemsida samt pressrelease i samband med bokrelease.

E-Bok paketet är för dig som endast vill publicera digitalt och du väljer själv hur du vill att vi distribuerar din bok. Prisexemplet grundar sig för dig med ett färdigt manus och du kan välja till våra tjänster som lektörsläsning, språkgranskning samt översättning. Detta offereras separat.

Vi erbjuder även andra tjänster som tex marknadsförings paket, lektörsläsning, översättning och inspelning av ljudbok. Läs mer.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra extra tjänster.

Valet är ditt!

En eller flera tusen. Du väljer själv hur många böcker du som författare vill beställa. Hos oss finns inget minsta antal utan du betalar för det antal böcker du vill ha för egen försäljning. När din bok är klar kan du beställa hur många gånger du vill enkelt och bekvämt till din dörr.

Vi listar även din bok hos de återförsäljare vi är knutna till för att ytterligare marknadsföra och sprida din bok och e-bok. Vårt mål är att hålla dina kostnader nere så vi använder en POD tjänst vilket innebär att din bok trycks på efterfrågan.

POD – Print on demand trycks med digital teknik. Fördelen med digitalt tryck är att små mängder böcker kan tryckas både billigt och snabbt utan att du som författare behöver köpa på dig en stor upplaga böcker och låsa kapital. Med digitalt tryck sker nytryck av böcker mycket snabbt. Du kan alltid efterbeställa böcker till ett förmånligt pris.

*Detta ingår alltid i våra bokpaket. Priser exkl moms och ev fraktkostnad.

Ett provtryck av din bok.
Vi skapar och monterar EAN-kod (vanlig streckkod) på boken.
Försäljning och distribution av din bok direkt till kund, samt redovisning och utbetalning av din försäljningsersättning.
Två böcker skickas till BTJ.
Hantering av de sju obligatoriska pliktexemplaren till universitetsbiblioteken.
Din bok läggs även upp på Bokinfo, där den blir sökbar för återförsäljare.