Av inspiratörer för inspiratörer

Camilla Gyllensvan

bok@mindbooztpublications.se

Åsa Bengtsson

hej@mindbooztpublications.se

Amanda Marks

design@mindbooztpublications.se

Camilla Granström

ekonomi@mindbooztpublications.se

Kim Israelsson

support@mindbooztpublications.se

Maria Malmqvist

admin@mindbooztpublications.se

Mindboozt Publications grundades 2017 och är ett utbildningsföretag med fokus på böcker inom personlig utveckling. Vi erbjuder författare ett snabbt och smidigt sätt att nå ut med sina böcker på ett prismedvetet och hållbart.

Vi arbetar främst med författare som på olika sätt kan inspirera till insikter och förändring i läsarens liv. Det kan vara böcker inom mindfulness/medveten närvaro, positiv psykologi, kommunikation och ledarskap.

Den röda tråden i utgivningen är att böckerna ska främja det livslånga lärandet och skapa en balans mellan kropp och sinne, tanke och känsla samt själ och hjärta. Och att läsaren ska kunna använda sig av kunskaperna i sitt egna liv.

Vårt fokus är digital media såsom e-böcker och ljudböcker, internationellt samt i Sverige. Utöver våra digitala tjänster ger vi författare möjlighet att publicera sina böcker även i tryckt form. Vi hjälper till med hela processen och ser till att författaren får största möjliga vinst på sitt verk.

Börja här

Vad drömmer du om? Kanske har du ett manus liggande eller en idé om att skriva en bok. Vårt team hjälper dig komma igång med ditt projekt oavsett om det är en e-bok eller ljudbok. Vi är specialiserade på digitala produktioner såsom ljudböcker och e-böcker i Sverige och utomlands

Visa världen

När du är redo finns ett team som kan lektörsläsa, redigera, översätta och sätta boken. Fast framförallt är vi här för att peppa dig. Tillsammans förändrar vi världen. Vill du använda din bok som ditt stora visitkort kan vi även ombesörja tryckning och Book on Demand tjänster.

Böcker som ger mer

Mindboozt Publications är stolta över att vara del av något större. Vi tror nämligen att ju mer vi ger desto mer får vi tillbaka. Det betyder att varje gång du läser en av våra böcker eller lyssnar på någon av våra inspelningar vet du att vi kommer att bidra med en del av vinsten till något av våra projekt i Sverige och världen.