GE UT EN BOK MED MINDBOOZT PUBLICATIONS

Många drömmer om att en dag ge ut en egen bok. Tillsammans med Mindboozt kan du bli en publicerad författare inom en snar framtid. Vi tror nämligen att var och en av oss bär på en längtan och önskan om att göra den här världen lite bättre. Var och en av oss är viktig, varje liten del påverkar det stora.

Vi vill alla känna oss delaktiga och känna att vi tillhör något större. Vi vill vara uppskattade och respekterade och känna oss älskade. Vi vill känna oss levande, inte bara överleva dagen. Vi vill leva i tacksamhet, inte bara för oss själva utan också för våra medmänniskor, för när vi upplever en större medkänsla och tacksamhet med våra medmänniskor ökar också vår känsla av tacksamhet över våra egna liv, vilket hjälper oss nå våra egna mål och drömmar.

 

ATT VÄXA SOM FÖRFATTARE

Vi tror på ett livslångt lärande, samtidigt som vi lever i en värld som är i ständig utveckling, idag kan du få all information du behöver med bara några klick på en dator eller smartphone. När jag växte upp och gick i skolan var det nästan omöjligt att tro att vi skulle kunna ha denna utveckling och i den här farten.

Mindboozt Publications ingår i Mindboozt, ett utbildningsföretag med fokus på personlig utveckling och växt. Mindboozt Publications är ett självpubliceringsförlag som har specialiserat sig på självhjälpsböcker med ett positivt budskap och vi erbjuder en komplett tjänst med publicerings-, design- och marknadsföringstjänster. Från start till slut, oavsett var du befinner dig i processen så kan vi hjälpa dig och stötta dig på vägen att bli författare.

BLI EN DEL AV MINDBOOZT

Tillsammans gör vi skillnad, Mindboozt Publications har som mål att inspirera och utbilda tillräckligt många människor för att göra en positiv skillnad i världen. Och det börjar med dig! Din kreativitet och din vilja att vara del av något större för att vi tillsammans kan göra skillnad. Som författare på Mindboozt Publications är du del av något större. Och vi är engagerade i att ge fler författare möjlighet att publicera sina böcker.

Vi arbetar främst med författare som på olika sätt kan inspirera till insikter och förändring i läsarens liv. Det kan vara böcker inom mindfulness/medveten närvaro, positiv psykologi, kommunikation och ledarskap. Föräldraskap och hälsa eller memoarer och den röda tråden i utgivningen är att böckerna ska främja det livslånga lärandet och skapa en balans mellan kropp och sinne, tanke och känsla samt själ och hjärta. Och att läsaren ska kunna använda sig av kunskaperna direkt i sitt egna liv.