Tips från coachen

Upptäck din inre potential #1

Författarna till Tips från coachen 1

Tips från coachen är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att få ta del av tankeväckande insikter från tio inspirerande författare som tar dig på en resa med egna personliga insikter och upplevelser. Och NU vill de dela med sig av sina erfarenheter, färdigheter och kunskaper till dig. Historierna berör flera områden i livet och du kan lära dig hur du kan använda dig av dessa tankar och tekniker för att göra förändringar som för ditt liv framåt.

Chansen är att den här boken innehåller exakt det du behöver för att ta ditt liv till nästa nivå.

Tips från coachen är en utmärkt introduktion och guide till en rad ämnen med personlig utveckling som minsta gemensamma nämnare. Du väljer själv vad du tar till dig och det går lika bra att dyka ner i enskilda kapitel som att läsa från pärm till pärm. Här finns allt från handfasta tips om att öka glädjen i vardagen till att lära sig sätta mål i livet. Flera av författarna delar också med sig på ett personligt sätt om sina egna livsberättelser och hur de lyckats vända till synes hopplösa situationer.

Personligen blev jag särskilt inspirerad av hälsostrategen Jeanette Juhnestams kapitel Lugnare hjärna på 48 timmar där hon insiktsfullt reflekterar över digital balans. Utan pekpinnar lyckas hon synliggöra och förklara vikten av balans mellan våra moderna, uppkopplade liv och hjärnans basala behov av vila och återhämtning. Det väckte en hel del tankar och gav så mycket mersmak att jag nu med skräckblandad förtjusning bestämt mig för att prova på en 48 timmars digital detox, precis som författaren föreslår!

Lina Falkner

“Tips från coachen” en bok som innehåller 10 kapitel från lika många författare. I den här boken får vi ta del av deras personliga insikter och upplevelser, livsöden och de delar med sig av sina erfarenheter, kunskaper och färdigheter.

Det är upp till var och en att känna efter vad som passar, kanske ett eller flera kapitel som du behöver för att kunna förändra ditt liv. Som en godispåse med bara de ”gottigaste” bitarna – du kan äta hela påsen på en gång eller sakta avnjuta en bit i taget.

Birgitta Juhnestam

En inspirerande bok skriven av en riktig vinnare som har lyckats att leva på egen villkor. Boken ger konkreta och praktiska  exempel som inspirerar till positiva livsförändringar, samt motiverar att göra skillnad genom att vara mål inriktad.

Rezaur Rahman